Babyworkshop og lansering av I Need A Kiss Before They Leave

Denne fredagen inviterer Henie Onstad Kunstsenter til kombinert babyworkshop og lansering av boken I NEED A KISS BEFORE THEY LEAVE av fotograf Mathilde Pettersen, som også er aktuell som en av fotografene i utstillingen Norsk dokumentarfotografi. I Labben kan voksen og baby/barn utfolde seg kreativt og samtidig få litt påfyll.

Boken I Need A Kiss Before They Leave er et emosjonelt familieportrett fylt av glede, men også den utfordrende realiseringen om at denne gleden ikke kan lagres. Den reflekterer over menneskets ønske om å fryse tiden og over øyeblikkene som for alltid vil være fjerne minner. Fotograf Mathilde Helene Pettersen fanger et helt foreldreskap gjennom linsa, med de gode og de vonde dagene. Det er en visuelt vakker bok om det å bli mor, starte en familie, den utrolige styrken dette medfører og frykten for døden og tiden som forsvinner.

Til lanseringen kommer Rune Eraker, en av tre redaktører for Norwegian Journal of Photography, som også har veiledet Pettersen gjennom utviklingen av prosjektet hun viser i utstillingen Norsk dokumentarfotografi.

Mathilde Helene Pettersen (f. 1976) er utdannet innenfor film og fotografi ved Edinburgh Napier University i Scotland. Med base i Kristiansand arbeider hun i hovedsak med personlige kunstprosjekter.

---------------

Hver 3. fredag i måneden fra klokken 12-14 tilbyr Henie Onstad Kunstsenter Babyworkshop i Labben.

Drop innom Labben og møt andre foreldre. Her blir du møtt av en av våre dyktige formidlere som gir deg en veiledet kunstoppgave, hvis du ønsker det. Du kan også slippe fantasien løs og skape din egen kunst mens babyen din sover, leker med andre barn, eller kanskje hjelper deg?

Her er det rom for amming, skriking og byssing.

Pris kr 180 inkluderer inngang til kunstsenterets utstillinger.

Kafé Piruetten tilbyr kaffe og bakst til 50 kr.

Velkommen!