Bak utstillingen - Myths of the Marble

28. februar kl 12:00

Hvordan blir en utstilling til, hvorfor ser den ut som den gjør og hva foregikk før den fikk sin ferdige form? Bak utstillingen er et nytt konsept som er laget for å fortelle mer om kunst og utstillingspraksis.

Denne tirsdagen har Karen Reini fra HOK invitert kurator Milena Høgsberg og kunstner Ignas Krunglevicius til samtale om den aktuelle utstillingen Myths of the Marble. Utstillingen presenterer hele 11 ulike kunstnere som med ulike tilnærminger tematiserer det virtuelle og virtualitet. Med 7 bestillingsverk har prosessen fra idé til ferdig utstilling vært helt spesiell. Velkommen til å høre mer om arbeidet, både fra en kunstners og en kurators synsvinkel. NB: Samtalen vil foregå på engelsk.

Bak utstillingen holdes den siste tirsdagen i måneden. Da inviterer HOK til samtaler om bakenforliggende valg. Hvem som blir invitert vil variere fra gang til gang. Samtalen vil finne sted i tilknytning til den aktuelle utstillingen og inngang er inkludert i vanlig museumsbillett.

​Myths of the Marble – samtidskunsten og det virtuelle

Utstilling

​Myths of the Marble – samtidskunsten og det virtuelle

03.0202.04

Utstillingen ser nærmere på hva som skjer med identitet, arkitektur og materialitet, i møte mellom vår fysiske virkelighet og de virtuelle rommene

Bak utstillingen

Bak utstillingen

Bak utstillingen er et nytt konsept som er laget for å fortelle mer om kunst og utstillingspraksis.