Vi har åpnet

Velkommen tilbake til Henie Onstad!

Med nye rutiner åpner kunstsenteret på Høvikodden etter myndighetenes forskrifter. Det er viktig at et besøk skal være sikkert og trygt. Senteret har derfor noen restriksjoner:Maksimalt 50 personer får mulighet til å være i utstillingen om gangen.

  • Publikum må holde minimum 1 meters avstand til hverandre.
  • Kontaktløs og digital betaling anbefales. Publikum kan enten kjøpe billetter i døra, eller forhåndskjøpe på nett.
  • Alle besøkende spriter hender før og etter besøk.

På kunstsenteret kan publikum bevege seg rundt i saler som utgjør mer enn 2000 kvadratmeter. Her får de besøkende god anledning til å spre seg utover og det vil være enkelt å holde god avstand til andre. Her er svar på vanlige spørsmål.

For tiden vises den aller første utgaven av Henie Onstads triennale New Visions. Dette er en stor presentasjon av fotografi og nye medier, med 31 norske og internasjonale kunstnere. Mange av verkene er laget spesielt til utstillingen og den gir et godt innblikk i dagens eksperimentelle kunstfotografi. Den faste installasjonen Hymn of Life er åpen, det samme er den nymonterte Henie Onstad-samlingen, En heftig opplevelse for et ungt sinn kuratert av Elise Storsveen.

New Visions skulle etter planen ha stengt allerede 16. mai, men på grunn av koronasituasjonen har Henie Onstad klart å forlenge utstillingsperioden til 13. september.

Kafe Piruetten holder åpent i kunstsenterets åpningstider.

Velkommen!

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Her er svar på ting vårt publikum ofte spør om

New Visions

Utstilling

New Visions

The Henie Onstad Kunstsenter Triennial for Photography and New Media

Yayoi Kusama — Hymn of Life

Yayoi Kusama — Hymn of Life

Kusamas Hymn of Life er permanent installert på Høvikodden