Henie Onstads Dada-kabaret presenterer Beglomeg

​Forvent det uventede når Norges mest rabulistiske og hemningsløse band Beglomeg inntar konsertsalen Studio under Henie Onstads Dada-kabaret lørdag 23. november!

23. november 2019 kl 18.00

I 2015 vant Beglomeg Spellemann i klassen Rock for sitt fascinerende debutalbum 'Eurokrjem'. På sin helt egne teatralske og kabaret-aktige måte moser Beglomeg sammen pønk, disco, easy listening, trashkultur og politiske manifester til en skamløs og livsbejaende popkarusell.

KJØP BILLETTER HER.

Beglomegs konsert på Henie Onstad er deres første på lang tid og markerer samtidig slippet av deres nye plate 'Elske Livet Fantastiskt':

«Beglomegs andre fullengders studioalbum omhandler forevig aktuelleksistensiell tematikk og håp, kjærlighet og tro på selve livet i seg selv».

I forbindelse med utstillingen The Great Monster Dada Show arrangerer Henie Onstad en Dada-kabaret lørdag 23. november. Dada var en av de mest grenseoverskridende kunstbevegelsene i det tyvende århundre, og regnes som en svært innovativ periode i kunsthistorien. Da Dada oppsto under første verdenskrig i Sveits, førte landets nøytralitet til at det ble et samlingspunkt for flyktninger, kunstnere og anarkister fra forskjellige land. Flere av disse begynte å samle seg ved Cabaret Voltaire i Zürich, en kortlevende arena som ble en spennende kombinasjon av utested, litterær klubb, utstillingslokale og teatersal. I Cabaret Voltaires ånd har Henie Onstad samlet forskjellige performancekunstnere, musikere, samtidskunstnere og forskere til Høvikodden for å bidra til vår egen kabaret.

Velkommen!


Gratis for medlemmer av Henie Onstad Klubben (kun kortholder, ikke +1) med forbehold om utsolgt.