Live program

HOK Live

Hvert år presenteres en rekke konserter, performancer og forestillinger med etablerte og lovende musikere og kunstnere.

Kombinasjonen av et sterkt utstillingsprogram og en målrettet satsing på musikk, dans og performance, har vært og er en sentral del av Henie Onstads profil. Visjonen om å ta vare på fortidens, nåtidens og fremtidens kunst gjennom en dynamisk og tverrestetisk virksomhet har satt sitt preg på kunstsenteret siden åpningen i 1968. Henie Onstad samarbeider med Ny Musikk, All Ears, Ultimafestivalen og NOTAM, og er et viktig visningssted for eksperimentell, utøvende kunst og musikk.

Henie Onstad har de siste årene initiert bestillingsverk med kunstnere som Stephen O’Malley, Deathprod, Jenny Hval og Jim O’Rourke.

Prisma Records

Henie Onstads eget plateselskap Prisma Records utgir musikk fremført og innspilt på Henie Onstad. Prisma Records har produsert et tyvetalls utgivelser, med utøvere og komponister som Merzbow, Arne Nordheim, Tanja Orning og John Cage. Prisma Records publiserer både lyd, bilder og filmopptak, og dokumenterer den tverrestetiske kunnskap- og kunstproduksjonen som foregår ved Henie Onstad. Utgivelsene er tilgjengelige i Henie Onstads nettbutikk.

HOK Butikk
HOK på
YouTube
Foto på Henie Onstad