Nurse With Wound

​I anledning utstillingen The Great Monster Dada Show, har vi invitert den beryktede britiske kultgruppen Nurse With Wound til å lydlegge atmosfæren med en eksklusiv konsert i Studio søndag 10. november kl. 14.00.

10. november kl 14

Nurse With Wound er uttalte fans av dada og surrealisme og refererte til den tyske kunstneren Kurt Schwitters allerede på sin tredje LP «Merzbild Schwet», som inneholder en av bandets nøkkelkomposisjoner «DadaX».

KJØP BILLETTER HER.

Nurse With Wound startet i 1978 og sprang ut fra pønkens antielitistiske DIY-holdninger. De ble raskt en viktig gruppe i de mest eksperimentelle og provokative postpønk- og industrialmiljøene, som huset broderprosjektet Current 93 og grupper som Throbbing Gristle, Psychic TV, Coil, Cabaret Voltaire og Whitehouse.

Steven Stapleton er bandets overhode. Han jobber også som billedkunstner og skulptør under navnet Babs Santini. Nurse With Wounds visuelle uttrykk ser man på deres utallige plateomslag og i konsertenes videokollasjer, som preges av Stapletons fascinasjon for fetisjisme, okkultisme og erkebritisk esoterisk Victoriana.

Musikalsk beveger Nurse With Wound seg fritt mellom mørk, vakker ambient, samplebasert kollasj, impro og støy i en uforutsigbar blanding, gjerne med alt i løpet av samme konsert. Nurse With Wound har selv sagt at hvert show er en øving til det neste, hvilket gjør at ingen opptreden blir lik.

Dette er første gang Nurse With Wound spiller på Østlandet og de opptrer sjeldent live, så kjenn din besøkelsestid!

Billetter i salg nå!
Gratis for medlemmer av Henie Onstad Klubben (kun kortholder, ikke +1) med forbehold om utsolgt.