Ofte stilte spørsmål

-Hva er åpningstidene deres?
Tirsdag til søndag 11-17. Mandag holder vi stengt. I forbindelse med helligdager og ferier kan åpningstidene våre være endret. Se oversikten her.

-Hva koster det?
Vanlig museumsbillett koster kr 120,-. Studenter har inngang til kr 70,-. Barn og unge under 18 år gratis. Gratis inngang til alle kunstnere. Senteret søker å holde billettprisene så lave som mulig for så mange som mulig, og har derfor ingen ekstra honnørrabatt. Kjøper du årskort til 580,- har du gratis inngang i et helt år for både deg selv og en venn.

-Hvordan kommer jeg til Høvikodden?
Det er gode offentlige forbindelser og det tar 15 minutter med bil fra Oslo. Parkeringsplassen på Høvikodden tar ca 200 biler, så på dager med godt vær og mye besøk, er det lurt å reise kollektivt eller ta sykkel. Her er finner du veibeskrivelse til Henie Onstad.

-Kan man ha med seg hunder inn på kunstsenteret?
Kun førerhunder er tillatt inn på kunstsenteret.

-Kan jeg ta med barnevognen inn i utstillingene?
Ja, du kan bruke egen barnevogn, eller låne en av museumstrillene våre.

-Har dere matservering?
Ja, Kafe Piruetten serverer både varme og kalde retter og har alle rettigheter.

-Er det noe sted man kan oppbevare bagasje?
Kunstsenteret har vanlige skap til oppbevaring av garderobe og vesker. Større kofferter må hensettes i garderoben på eget ansvar, dersom man har med seg dette.

-Har dere aktiviteter for barn?
Ja, Henie Onstad har en stor Lab som er åpen i hele kunstsenterets åpningstid. Tirsdag til lørdag kan publikum benytte seg av denne på egenhånd. Hver søndag er Labben bemannet med våre dyktige formidlere og vi tilbyr hjelp til å løse litt mer avanserte kunstneriske oppgaver.

-Kan jeg få en omvisning?
Ja, vi anbefaler å bestille en omvisning i våre utstillinger.
I tillegg tilbyr vi faste offentlige omvisninger hver søndag kl 13 som er inkludert museumsbilletten.

-Kan jeg bestille en omvisning etter kveldstid?
Ja, det er mulig, så lenge kunden tar kostnadene til ekstra vakthold, sikkerhet og drift. Ta kontakt med booking for mer informasjon.

-Kan jeg leie et møterom?
Ja, vi har fire gode møterom til utleie. Se her for mer informasjon om booking, tilbud og priser.

-Hva er programmet deres?
Les mer om utstillingene og aktivitetene våre her

-Må jeg kjøpe billett før jeg kommer?
Vi selger billetter til våre utstillinger og arrangementer på Ticketmaster. Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, så lenge arrangementet ikke er utsolgt.

-Er stedet tilrettelagt for rullestoler?
Ja, tilgjengelighet for rullestolbrukere er svært god i hele bygningen. Kunstsenteret har en rullestol til utlån.

-Hva kan jeg gjøre i tillegg til å se utstillinger?
Vi anbefaler å ta en tur i skulpturparken og skogen rundt senteret. I tillegg er det en nydelig strand som er deilig å bruke om sommeren. Her er det også offentlige griller som kan brukes fritt. Kafe Piruetten har i tillegg uteservering med utsikt til kveldsol i sommerhalvåret. Museumsbutikken selger norske designvarer og Labben har alltid ulike oppgaver.