CANCELLED: Familiesøndag i Labben

Søndager mellom kl. 11 og 15

Unfortunately, the event is cancelled as a measure to limit the risk of spreading the coronavirus (covid-19). Starting 12 March, we will close the art center for four weeks while we monitor the situation and follow advice from the Institute of Public Health.


Labben på Henie Onstad Kunstsenter er hver søndag bemannet med dyktige formidlere, og vi inviterer barn og familier til å arbeide videre med inspirasjon hentet fra de aktuelle utstillingene.

DADA-FUGL

Dadaistene var mestere til å sette ting sammen på nye måter. Inspirert av deres teknikker og lek med teater, bruker vi søndagene frem til 26. januar til å lage Dada-inspirerte fugler. Med collage-teknikker og pinner, kan du bruke fuglene i ditt eget marionette-teater.

PICASSO CROQUIS

Fra februar og frem til 3. mai kan du jobbe med en teknikk som kalles croquis. Croquis betyr at man lager raske skisser av en modell og på den måten får frem detaljer og bevegelser i en kropp. I den store utstillingen Picasso 347 kan man se hvordan en av kunstens fremste mestere behersket dette til fulle. La deg gjerne inspirere til å lage dine egne tegninger.


Bildegalleri: Foto: Hedvig Kolboholen
Detalj fra Picasso 26. mars 1968. Succession Pablo Picasso / Bono 2019