​Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahl gjester utescenen på Henie Onstad Kunstsenter og tar med seg gitarene og et vidt spekter sanger fra alle hans utgivelser, inkludert sanger fra hans siste album The Great Plains. Albumet fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet at det er «pur vellyd fra Dybdahl» og Morgenbladets anmelder meldte at «i mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre.

Søndag 20. august kl. 14:00 får vi et intimt møte med Dybdahl i naturskjønne omgivelser i parken ved Henie Onstad Kunstsenter.

Gratis adgang for de under 18 år. Konsertbillett gir fri adgang til utstillingene på Kunstsenteret samme dag.

Thomas Dybdahls syvende soloalbum The Great Plains ble sluppet i februar, fire år etter at What’s Left Is Forever debuterte på toppen av salgslistene. På sitt siste album har Dybdahl jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe.

“Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet og jeg orker nesten ikke å vente med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser. Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå.” (Thomas Dybdahl)

Thomas Dybdahl diskografi :

  • ...that great October Sound (2002)
  • The Great Plains (2017)
  • Stray Dogs (2003)
  • One Day You´ll Dance For Me, New York City (2004)
  • Science (2006)
  • Waiting For That One Clear Moment (2010)
  • What's Left Is Forever (2013)