Kunstsenteret

Henie Onstad er en ledende arena for nasjonal og internasjonal billedkunst, med et bredt utstillings-, musikk- og aktivitetsprogram, og en sentral kunstsamling. Omgitt av et praktfullt parkområde, rommer kunstsenteret utstillingsar­ealer på 3500 m2, lab, møtelokaler, butikk, samt Kafe Piruetten.


Henie Onstad Kunstsenter er en ledende arena for nasjonal og internasjonal kunst, med en sentral kunstsamling og et bredt utstillings- og musikk/arrangementsprogram. Foto og performance er en naturlig del av de ulike mediene Henie Onstad presenterer.

Henie Onstad Kunstsenter har 6-7 utstillinger i året og viser både modernisme og samtidskunst. Henie Onstad er en aktiv arena for debatt og samfunnskritikk og en viktig støttespiller for produksjon av kunst og nye uttrykk.

Henie Onstad formidler kunnskap om kunsten til publikum gjennom tilpassede formidlingsopplegg, kataloger, og digitale medieuttrykk.

Store deler av Henie Onstads bestillingsverk og nye produksjoner blir dokumentert og distribuert gjennom sosiale medier og i egne utgivelser.

Henie Onstad jobber aktivt for å gi publikum mulighet til meningsfulle møter med kunsten.

Unike møterom og utleielokaler gir spesielle rammer for forretningsmøter, lanseringer og andre samlinger.

I Labbens store og lyse lokaler i underetasjen kan familier og bedriftskunder utforske personlig kreativitet med tegning, maling og workshops.

Kafe Piruetten selger mat og drikke og butikken tilbyr norske designvarer. Henie Onstad ønsker dermed besøkende i alle aldre velkommen til et langt og inspirerende besøk i hele kunstsenteret og dets omgivelser.

Kunstnerisk profil

Kunstnerisk profil

Samlingen

Samlingen

Arkitektur og design

Arkitektur og design

Live program

Live program

Hvert år presenteres en rekke konserter, performancer og forestillinger med etablerte og lovende musikere og kunstnere.

Foto på Henie Onstad

Skulpturpark

Skulpturpark

Sonja Henie og Niels Onstad

Sonja Henie og Niels Onstad

Arkiv: Utstillinger og Live program

Arkiv: Utstillinger og Live program