Butikken

I Henie Onstad Kunstsenters egen butikk finner du et stort og variert utvalg av design- og gaveartikler. Butikk holder åpent i kunstsenterets åpningstider. Nettbutikken er alltid åpen.

I Butikk selges designprodukter og gaveartikler som alle er nøye utvalgt. Vi legger vekt på at sortimentet skal bestå av varer med gjennomgående høy kvalitet. Utvalget av god, norsk design vokser stadig, men du finner fortsatt både klassikere og nyere nordisk design i vår butikk. Her kan du også plukke med deg kunstbøker og små ting du kanskje ikke viste at du trengte.

Årskort i Klubben

Årskort i Klubben

Gratis inngang for deg og en venn. Se flere fordeler her

Kåre Kivijärvi - fotografier 1956-1991

Kåre Kivijärvi - fotografier 1956-1991

En samling av alle fotografiene Kivijärvi valgte å stille ut i løpet av sin karriere. Revidert utgave fra 2011, spesielt tilpasset vår utstilling.

Vareutvalget speiler aktuelle trender, sesonger og utstillinger som vises. Hos oss kan du finne gaver til både store og små anledninger i ulike prisklasser. I butikken finner du også et stort utvalg av kvalitetsprodukter og kunstrelaterte bøker til både store og små barn.

I Butikken finner du alle våre egne publikasjoner og utstillingskataloger. I tillegg selger vi en rekke egenproduserte produkter som magneter, postkort og plakater, samt musikk og film gitt ut på vårt eget platelabel Prisma Records. Velkommen!

Som medlem av Henie Onstad Klubben får du 10 % rabatt de fleste av butikkens varer ved fremvising av gyldig medlemskort.

Ta kontakt med Butikken på tel. 67 80 48 80 eller hokbutikk@hok.no