Utleie av lokaler

Legg ditt møte til Henie Onstad Kunstsenter – ​et annerledes møtested med unik beliggenhet og historie.

Henie Onstad Kunstsenters unike beliggenhet i vakre omgivelser gir en flott ramme rundt ethvert arrangement. Her kan man gjøre et ordinært møte til noe utenom det vanlige.

Utvid møtevirksomheten med en omvisning i utstillingene på Henie Onstad ledet av en av våre dyktige formidlere, eller bestill en kreativ workshop i Labben der dere får kyndig veiledning hele veien. Dette er en engasjerende og produktiv form for team-building som vi anbefaler!

Kafe Piruetten leverer mat og drikke og sørger for all servering i møterommene - fra morgenkaffe og lunsj til avslutningsmiddag.

Kontakt oss prisforespørsel, visning av lokaler og informasjon.
Telefon
958 83 121 eller booking@hok.no.
NB: Booking på Henie Onstad holder stengt i juli måned. Mottatte forespørsler i denne perioden vil bli behandlet i august.

Møterom Niels Onstad

Møterom Onstad.

Møterom Niels Onstad har plass til opp til 20 personer. Rommet ligger sentralt i bygget og har direkte utgang til terrassen og en fantastisk utsikt til båthavnen og Sandvika. Møblene er designet av Sven Ivar Dysthe og er de originale teakmøblene fra den gang dette var Niels Onstads kontor.

Pris for leie
kr. 5 000,- eks. mva for en hel dag
kr. 3 000,- eks. mva for en halv dag

Leieprisen inkluderer:
• Gratis inngang i utstillingene
• Trådløst nettverk
• Videoprojektor
• Flippover

Onstad layout

Møterom Zdenka Rusova

Møterom Zdenka Rusova har plass til opp til 18 personer. Moderne møbler i hestesko oppsett. Hyggelig utsikt mot Kolsåstoppen.

Pris for leie
kr. 4 000,- eks. mva for en hel dag
kr. 3 000,- eks. mva for en halv dag

Leieprisen inkluderer:
• Gratis inngang i utstillingene
• Trådløst nettverk
• Videoprojektor
• Flippover

Studio

Studio er kunstsenterets største og mest fleksible utleielokale. Dette lokalet egner seg godt til konferanser, jubileum, spesielle arrangementer og musikkinnspilling. Studio er et lukket rom som gir stor fleksibilitet med hensyn til både lys, lyd og bilder. Studio har en takhøyde på 5,5 meter.
Leie av Studio inkluderer gratis inngang til utstillingene.

Ta kontakt for å få pristilbud på ditt arrangement!

Studio layout

Auditoriet

Auditoriet har plass til 100 sittende. Det har en liten scene og et stort lerret som er godt synlig for alle da stolene er satt opp i trappetrinn. Det kan også settes inn noen ekstra stoler bakerst i lokalet. Servering kan settes opp rett utenfor rommet. Lokalet har direkte utgang til utearealer.

Pris for leie
kr. 8 000,- eks. mva for hel dag
kr. 6 000,- eks. mva for halv dag

Leieprisen inkluderer:
• Gratis inngang i utstillingene
• Trådløst
• Lerret
• Videoprojektor
• Flippover

Weidemann-auditoriet layout

Weidemann-auditoriet

Events

Utearealet pyntet til fest

Kunstsenteret er med sin flotte arkitektur og fantastiske uteområder et yndet sted for avvikling av større arrangementer som sommer- og temafester. Her har det vært pyntet til sydhavsfest og danset til sambarytmer til langt ut i sommernatten. Vi har også en utendørsscene med amfi som er populær i flere sammenhenger.

Ta kontakt nå for en uformell prat om ditt drømmearrangement!

Referanser

"Jeg hadde behov for et bra kurslokale med bra standard og hyggelig miljø for mine lederkurs. Dette har jeg fått på HOK. Jeg er spesielt fornøyd med den raske servicen fra konferanseavdelingen. I tillegg er maten fra Bølgen & Moi god og servicen derfra er også bra. De naturskjønne omgivelsene bidrar til en god og inspirerende totalopplevelse. Jeg anbefaler gjerne HOK."

Ann Ahlqvist, daglig leder i Ahlqvist as


"I august 2014 hadde vi vår mottakelse i “Studio” på Henie Onstad Kunstsenter. Rommet fremsto stort og flott med store muligheter for å få det slik vi ønsket. Senteret hadde en kontaktperson som gjorde at vi raskt fikk svar på alle spørsmål, samt god oppfølging. Studio kan virkelig anbefales for slike arrangementer. Her får man et veldig stort lokale hvor man kan få egne soner for bar, dansegulv, osv. Senteret stilte tilgjengelige ressurser for å imøtekomme våre ønsker til en skreddersydd feiring."

Lavinia Athanasiu Andresen og Kim Andresen


"Norge Event har arrangert flere store event på Henie Onstad Kunstsenter, og har blitt svært glad i denne unike perlen. Selve stedet byr på en flott kombinasjon av natur, hav, kultur og faglig/sosiale muligheter. Det er praktisk at det kun er 10-15 minutter unna Oslo Sentrum. Vi har gjennomført alt fra mindre møter med 30 personer til flere store event med inntil 400 deltagere. I tillegg har vi gjennomført en kompleks faglig samling med plenumssamling og 5 parallellsesjoner for 200 deltagere, med alt fra servering av frokost til nattmat, til kundens fulle tilfredsstillelse. Henie Onstad er et senter med masse sjel og sjarm, og unike muligheter for en annerledes og uforglemmelig samling."

Knut Hatlevik, prosjektleder, Norge Event AS