Ledig stilling

ØKONOMI- OG ADMINISTRASJONSDIREKTØR​

Vi søker en kommersiell, drivende og miljøskapende økonomi- og administrasjonsdirektør med stålkontroll og blikk for mennesker og detaljer. Stillingen omfatter ansvar for økonomi, administrasjon, IT, lønn, HR og butikk. I tillegg vil du være en viktig sparringspartner for direktøren. Du vil også ha utstrakt kontakt med sponsorer, samarbeidspartnere, kunstnere, og kunder. Vi ser etter deg med høyere utdanning, fortrinnsvis innen økonomi og administrasjon, og noen års ledererfaring.

Interessert? Ta kontakt med Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Hilde Heines Bachmann, 408 51 957 for mer informasjon om stillingen. Alle henvendelser til Visindi behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknader med CV mottas snarest via Stillinger på www.visindi.no.

Henie Onstad Kunstsenter er en ledende arena for nasjonal og internasjonal kunst, med en sentral kunstsamling og et bredt utstillings- og arrangementsprogram. Her finnes kunstverksted for barn og unge og et spekter av formidlingstilbud, butikk, møterom, Kafe Piruetten, samt en skulpturpark i praktfulle omgivelser, kun 15 minutter fra Oslo sentrum.