Ofte stilte spørsmål

Hva er åpningstidene deres?
Vi holder åpent tirsdag til søndag, kl 11-17. I forbindelse med helligdager og ferier kan åpningstidene våre være endret.


Må jeg kjøpe billett før jeg kommer?
Vi selger billetter til våre utstillinger og arrangementer på Ticketmaster. Det er også gratis inngang med Oslo Pass, ICOM-kort og gratis inngang til alle organiserte medlemmer av NBK og FFF.
Det er mulig å kjøpe billetter i disken, så lenge arrangementet ikke er utsolgt. Av smittevernhensyn oppfordrer vi til å kjøpe billetter online eller betale kontaktløst eller med VIPPS i kassen.

Er jeg sikret inngang til senteret når jeg har forhåndskjøpt billett?
Ja, alle med forhåndskjøpt billett kommer inn i utstillingene.


Har dere garderobe?
Ja, vi har garderobe med låsbare skap. Det er ikke tillatt å ta med mat, drikke, paraplyer, sekker eller vesker over A4 og lignende inn i salene.

Kan jeg ta bilder i utstillingene?
Ja, du er velkommen til å ta bilder inne i utstillingene, så lenge det er til privat bruk. Bilder fra kunstsenteret kan ikke benyttes i kommersiell sammenheng.

Er skulpturparken åpen?
Skulpturparken er åpen og tilgjengelig for alle. Ved inngangen til senteret finner du kart over parken. Du er velkommen til å ta med deg et eksemplar.

Er Kafe Piruetten åpen?

Kafeen følger kunstsenterets åpningstider, tirsdag til søndag kl 11 til 17. Kjøkkenet stenger kl 16.

Kan jeg leie møterom?
Ja, velkommen til å leie møterom hos oss! Etter Koronautbruddet vil den som leier rommet være ansvarlig for at deltagerne i møtet overholder smittevernhensyn og nødvendig avstand mellom deltagerne. Vi veileder med hvilke rom som passer for den aktuelle gruppens størrelse. Les mer her

Hvor lenge kan jeg være inne på kunstsenteret?
Når du har kommet inn, kan du være så lenge du vil, men ikke lenger enn til klokken 17 de dagene vi har åpent.

Kan vi komme i en større gruppe?
Dersom dere er en gruppe, i tråd med de reglene som gjelder fra FHI, er dere velkommen til å se utstillingen samlet.


Har dere aktiviteter for barn?

Fra og med 21. juni vil kunstsenteret ha opplegg for barn utendørs på søndag kl 11-13. Labben pleier å være åpen i kunstsenterets åpningstid. Av hensyn til smittevern er denne dessverre stengt.


Er nettbutikken åpen?
Ja, nettbutikken til Henie Onstad er betjent og åpen. Her kan du bestille alt fra kataloger til designprodukter og plakater.


Hvor finner jeg nettbutikken?
Her er nettbutikken til Henie Onstad.


Hva koster det?
Vanlig museumsbillett koster kr 120,-. Studenter har inngang til kr 70,-. Barn og unge under 18 år gratis. Gratis inngang til alle organiserte kunstnere, medlemmer av NBK og FFF.
Som ledsager har du gratis inngang.
Senteret søker å holde billettprisene så lave som mulig for så mange som mulig, og har derfor ingen ekstra pensjonistrabatt. Kjøper du årskort til 580,- har du gratis inngang i et helt år for både deg selv og en venn.


Hvordan kommer jeg til Høvikodden?
Det er gode offentlige forbindelser med buss 160 og lokaltog til Blommenholm. Det tar 15 minutter med bil fra Oslo eller ca 40 minutter med sykkel fra sentrum. Parkeringsplassen på Høvikodden tar ca 200 biler, så på dager med godt vær og mye besøk, er det lurt å reise kollektivt eller ta sykkel.


Kan man ha med seg hunder inn på kunstsenteret?
Kun førerhunder er tillatt inn på kunstsenteret.


Kan jeg ta med barnevognen inn i utstillingene?
Ja, du kan bruke egen barnevogn, eller låne en av museumstrillene våre.


Kan jeg få en omvisning?
Alle offentlige omvisninger vil starte opp igjen 21. juni, med begrenset antall deltagere grunnet smittevernhensyn. Påmelding til omvisning må gjøres i Butikken på forhånd.


Er stedet tilrettelagt for rullestoler?
Ja, tilgjengelighet for rullestolbrukere er svært god i hele bygningen. Kunstsenteret har en rullestol til utlån.


Hva kan jeg gjøre i tillegg til å se utstillinger?
Vi anbefaler å ta en tur i skulpturparken og skogen rundt senteret. I tillegg er det en nydelig strand som er deilig å bruke om sommeren. Her er det også offentlige griller som kan brukes fritt. Butikken selger et nøye sammensatt utvalg av varer og Labben har alltid ulike oppgaver.